SIAPA SAYA

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Salam pengenalan dan persahabatan daripada saya. Laman web ini diwujudkan bertujuan menjemput anda serta untuk memberikan informasi dan maklumat terkini berhubung perniagaan dan produk HPA. Selain itu, ia juga adalah untuk menambah lebih ramai lagi rangkaian usahawan HPA tidak kira dimana jua anda berada baik di dalam Malaysia ataupun di Luar Negara.

Marilah bersama-sama saya menjalankan muamalah yang unik serta berlandaskan syariat Islam ini. HPA telah membuka peluang yang seluas-luasnya untuk anda menjadi pengedar HPA bagi menjayakan perniagaan ini dan sudah tentu HPA menawarkan satu pendapatan yang bukan sahaja menarik dan lumayan tetapi yang paling penting adalah barakah dan 100% adalah HALAL.

Sebagai pengguna dan pengamal produk HPA saya mendapati ada perubahan pada isteri saya. Selama tujuh tahun isteri saya terlantar diatas katil kerana kemalangan jalanraya. Semenjak mengamalkan produk HPA IQ MINDA – (100% madu lebah dan herba) serta SPIRUMADU terdapat perubahan disegi pergerakan tangan serta kakinya dan juga keceriaannya. Alhamdulillah sekurang-kurangnya ada sedikit perubahan pada diri isteri saya. Kini saya teruskan dengan memberi lain-lain produk HPA pada isteri saya semuga isteri saya sembuh dan dapat menjalankan tanggungjawapnya sebagai hamba Allah, Isteri, Ibu kepada anak-anak dan pendidik. Insyallah.

Bertindaklah segera. Daftar sekarang untuk menjadi ahli HPA. Keahlian hanya RM 20 sahaja seumur hidup dan anda akan menikmati diskaun produk dari 20%-25%. Dan lebih menarik lagi, anda berpeluang menikmati 11 ganjaran bonus hebat daripada HPA. Selamat melayari laman web ini dan selamat menggunakan produk herba HPA yang berkualiti tinggi, mujarab dan berkesan.

“Produk HALAL Tanggungjawab Bersama”

“Wahai saudaraku, tidaklah aku dapat menghadiahkan padamu dari harta benda yang tidak terhitung untuk menolak kepayahan hidupmu, melainkan akanku tunjukkan jalan kejayaan melalui pilihan ini….PROGRAM PERKONGSIAN BIJAK CEMERLANG (PBC)”.

Advertisements
%d bloggers like this: